Izlet na plivanje s delfinima u Sharm El Sheikh

15 Minute
50.00
30 Minute
65.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
 • Take away service
 • Dostupnost : Svaki dan osim nedelje
 • Pokupiti: Od 8 do 10 sati ili od 10 do 12 sati ili od 14 do 16 sati ili od 13 do 15 sati ili od 16 do 18 sati.
 • Povratak:
Izlet na plivanje sa delfinima u Šarm El Šeiku, Za vreme vašeg odmora na plaži u Šarm El Šeiku doživećete nezaboravan izlet u delfinarijum, gde možete plivati i igrati se sa delfinima u bazenu. Plivanje sa delfinima Sharm El Sheikh, zabava bez.

Cijene

Price per Person
 • 50.00 Price per 15 Minute
 • 65.00 Price per 30 Minute

Uključeno u cijenu

 • Transferi klimatiziranim autobusom
 • Vodič na engleskom jeziku
 • ulaznica

Nije uključeno u cijenu

 • Bilo kakvi dodaci
 • koji nisu navedeni u programu

Ponesite sa sobom

 • Kamera
 • Krema za sunčanje
 • kupaći kostimi
 • sunčane naočale
 • Pokrivala za glavu

Ruta

DELFINI SHARM EL SHEIKH . Tokom odmora na plaži u Šarm El Šeiku doživećete nezaboravan izlet u delfinarijum, gde možete plivati i igrati se sa delfinima u bazenu.

opis

Plivajte sa delfinima u Šarm El Šeiku . Bićete pokupljeni iz vašeg hotela u Šarm el Šeiku i odvezeni oko 25 minuta do delfinarija. Imate priliku da plivate sa delfinima ujutro, popodne i popodne. Zatim ćete pola sata biti u vodi sa inteligentnim životinjama, igrati se s njima, dodirivati ih i posmatrati. Zatim ćete biti vraćeni u hotel.

Plivanje s delfinima na otvorenom moru u Huarghadi ili Sharm El Sheikh.
Svi turisti koji provode odmor u Šarm el Šeiku ili Hurgadi sanjaju o kupanju sa delfinima u Crvenom moru jer je to za ljudska bića veoma lep osećaj.
U Hurgadi postoji mjesto koje se zove Dolphin House, ovo je 1 sat vožnje brodom od luke Hurghada gdje 90% vremena možete plivati i igrati se sa delfinima. Većina Bosanaca ovo mjesto smatra rajem za ronjenje i snorkeling. Tamo možete vidjeti mnogo šarenih riba i koralja dok ronite na dah. Ručak će biti poslužen tokom putovanja.
Ako krenete na ronilački izlet do ostrva Giftun, možda ćete moći vidjeti delfine tokom povratnog putovanja brodom i možda ćete imati priliku plivati s njima.
U Sharm Sheikhu možete plivati samo sa delfinima u delfinariju, ovo je bazen u kojem možete plivati sa 4 delfina, popodne je predstava koja traje 45 minuta. Delphinarium ili Delphina je udaljen 20 km od aerodroma.

Ako krenete na ronilački izlet do ostrva Tiran ili Nacionalnog parka Ras Mohamed, postoji 20% šanse da vidite, pa čak i plivate s delfinima.

Delfini su veoma snažne i veoma prijateljske životinje. Njihova koža je predivno glatka i meka i uvijek imaju osmijeh na licu.

Izlet na plivanje s delfinima u Sharm al Sheikh

Meeting point : vaš hotel u Sharm El Sheikh---- Povratak Usmjerite svoj hotel u Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati