Izletnički čamac sa staklenim dnom u Sharm El Sheikh, stakleni čamac šarene ribe

Odrasli
12.00
djeca
8.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
 • Take away service
 • Dostupnost : Dnevno
 • Pokupiti: 8 ili 10 ili 14 ili 13 sati.
 • Povratak: 11:00 ili 12:00 ili 16:00 ili 15:00
Izletnički čamac sa staklenim dnom u Sharm El Sheikh, stakleni čamac šarene ribe. Želite li istražiti Crveno more, a da ne pokvasite noge?! Tokom naše ture čamcem sa staklenim dnom kroz prozirno dno možete vidjeti prekrasne korale i šarene ribe, a da se ne pokisnu. I naravno, možete se popeti na sunčalište i uživati u egipatskom suncu.

Cijene

Price per Person
 • 12.00 Price per Odrasli
 • 8.00 Price per djeca

Uključeno u cijenu

 • Transferi klimatiziranim autobusom
 • ulaznica

Nije uključeno u cijenu

 • Svi dodaci koji nisu navedeni u programu

Ponesite sa sobom

 • Kamera
 • Topla odeća zimi
 • Lagana odjeća ljeti
 • sunčane naočale
 • Pokrivala za glavu

Ruta

Izletnički čamac sa staklenim dnom u Sharm El Sheikh , stakleni čamac šarene ribe .

Želite li istraživati Crveno more sa suhim nogama?! Tokom naše ture čamcem sa staklenim dnom, kroz prozirno dno možete vidjeti prekrasne korale i šarene ribe, a da pritom vaša stopala budu suha, a da se ne pokisnu. I naravno, možete se popeti na sunčalište i uživati u egipatskom suncu

Opis:

Izletnički čamac sa staklenim dnom šarm el šeik. Bićete pokupljeni direktno iz hotela i odvezeni za 20 minuta vožnje do pristaništa. Lagana vožnja čamcem sa staklenim dnom traje 60 minuta preko najljepših grebena, gdje možete izbliza promatrati šarene ribe i korale, nakon čega ćete u našem turističkom vozilu biti vraćeni u hotel.

Za one koji ne žele roniti, roniti ili plivati , ali ipak žele otkriti podvodni svijet Crvenog mora, nudimo vožnju staklenim dnom ili podmornicom iz Šarm el Šeika. Predivna ekskurzija brodom sa staklenim dnom u zalivu Naama pruža vam priliku da vidite ljepotu obale Šarm el Šeika. Osim toga, kroz stakleno dno čamca pogledajte šarene ribe i prekrasne koralne grebene Crvenog mora Šarm el Šeika.
Trajanje ove ekskurzije je 2 sata.
Čamac sa staklenim dnom ima tri palube: gornja paluba ima prekrasnu terasu, odakle se pruža najbolji pogled na zaljev Naama. Čamac je opremljen i toaletima. Možete promatrati i diviti se podvodnom svijetu na unutrašnjoj palubi gdje se nalazi stakleni pod.

Stakleni brod šarene ribe

 Cijena zavisi od broja učesnika, pošaljite nam upit i mi ćemo Vam dati ponudu sa tačnom cijenom.

dragi gosti
Nije preporučljivo kupovati DVD ili fotografije na quad safariju ili na izletima brodom jer je kvalitet uglavnom loš i zato ga ne nudimo. To je samo obavijest da se izbjegne žalba.

Meeting point : vaš hotel u Sharm El Sheikh---- Povratak Usmjerite svoj hotel u Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati