DUNE BUGGY SAFARI IZ SHARM EL SHEIKHA

Kolica za 2 osobe
35.00
Kolica za 4 osobe
50.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
 • Take away service
 • Dostupnost : Dnevno
 • Pokupiti:
 • Povratak:
Sand Dune Buggy Safari u pustinji Šarm - Istražite pustinje Šarm el Šeika uz naše fantastične pješčane dine! Brže i sigurnije od quad-a, ima mjesta za 2 osobe jedna pored druge!

Cijene

Price per Person
 • 35.00 Price per Kolica za 2 osobe
 • 50.00 Price per Kolica za 4 osobe

Uključeno u cijenu

 • Transfer klimatizovanom limuzinom ili autobusom
 • (buggy)
 • Beduinski čaj.

Nije uključeno u cijenu

 • Savjeti

Ponesite sa sobom

 • marama
 • Sportske cipele
 • Sunčane naočale i šešir

Ruta

Naše putovanje počinje preuzimanjem iz vašeg hotela i odbacivanjem u quad centar gdje ćete nakon kratkog razgovora o sigurnosti sa svojom grupom i prijateljima odvesti svoju safari kolica u pustinju oko Šarm el Šeika.
Šta je buggy za dine?
Naše dune buggies imaju potpuno automatske mjenjače, sigurnosne pojaseve i duboka sjedala. Bilo da planirate glatku i ležernu vožnju kroz pustinju da biste se divili njenoj ljepoti, ili je vaš stil vožnje, da kažemo, malo uzbudljiviji, ovo je fantastičan način da istražite pustinju i njene brojne pješčane dine dok se penjete planine.
Vozićemo se do srca Sinaja gde se nalazi desert sa svom svojom lepotom i neverovatnom prirodom. Tamo ćete imati priliku da naučite o životu beduina i njihovoj tradiciji i da provedete neko vrijeme sa njima, ispijajući beduinski čaj i uživajući u nezaboravnom pogledu na desert, izlazak ili zalazak sunca sa vrhova planina.
Na kraju ćemo vas odvesti nazad u centar na kratak odmor prije povratka u hotel. Ovo je veoma preporučljivo za parove i djecu zbog sigurnosti kaveza i vozačevog sedišta pored suvozača.
Cijene buggy safarija po pješčanim dinama
Cijena izleta po vozilu! Ove ture se naplaćuju po vozilu, a ne po osobi, tako da možete imati nekoga pored sebe besplatno! - Sve dok im ne smeta da voziš!

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati