Izlet od Hurgade do Luksora avionom / let Hurghada Valley of the Kings

Odrasli
150.00
kinder
140.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
 • Take away service
 • Dostupnost :
 • Pokupiti:
 • Povratak:
Hurgada Let doline kraljeva Luksor, ekskurzija od Hurgade do Luksora avionom, pogledajte najvažnije trenutke Luksora na ekskurziji u Luksor Egipat iz Hurgade.

Cijene

Price per Person
 • 150.00 Price per Odrasli
 • 140.00 Price per kinder

Uključeno u cijenu

 • Ulaz u znamenitosti
 • Vodič na bosanskom jeziku.
 • Transferi u visokokvalitetnim vozilima sa klimom
 • Unutrašnji letovi Hurghada - Luxor - Hurghada
 • Ručak u lokalnom restoranu

Ruta

Grad Luksor (bivša Teba) nalazi se na jugoistočnoj obali Nila i jedan je od najvećih gradova u Egiptu.

Izlet iz Hurgade u Luksor i Dolinu kraljeva avionom

možete se diviti svim vrhuncima ovog "Grada palata".

.Mi ćemo vas pokupiti direktno iz vašeg hotela u Hurgadi rano ujutro i prebaciti vas na aerodrom na let za Luksor. Po dolasku dočekat će vas vodič koji govori engleski i koji će biti s vama tokom cijelog dana. Svi naši turistički vodiči na licu mjesta imaju dugogodišnje iskustvo, daju vam puno informacija o znamenitostima i osiguravaju da možete uživati u svom putovanju. Da dođete do hramova i kulturnih znamenitosti Luksora.

U Luksoru ćete prvo posjetiti luksorsku zapadnu obalu Nila i Dolinu kraljeva, u kojoj se nalaze grobnice mnogih egipatskih faraona. Zadivite se grobnicama tadašnjih vladara, koje su ukrašene scenama iz egipatske mitologije i saznajte zanimljive činjenice o ritualima koji su se praktikovali u to vrijeme, a koji su trebali pripremiti mrtve za zagrobni život. Osim toga, imate priliku posjetiti i impozantni posmrtni hram Hatšepsut i Memnonove kolose. Nakon dobrog ručka posjećujemo hram Karnak. Sagrađena je u vrijeme Novog kraljevstva. To je jedan od najbolje očuvanih hramskih kompleksa iz tog perioda. Ovdje možete steći uvid u fascinantnu historiju Egipta. Ovu impresivnu turneju avionom od Hurgada do Luksora završavamo posjetom Luxor bazaru, a zatim letimo nazad za Hurgadu.

Ekskurzija Hurgada Luksor autobusom

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati