Transfer od aerodroma Hurgada do hotela Makadi Bay

Odrasli
3.00
kind
2.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
  • Take away service
  • Dostupnost :
  • Pokupiti:
  • Povratak:
Transfer od aerodroma u Hurgadi do hotela Makadi Bay i od hotela do aerodroma u Hurgadi. Dostupni su taksiji, minibusevi i autobusi za aerodromske transfere do i od Makadi Baya.

Cijene

Price per Person
  • 3.00 Price per Odrasli
  • 2.00 Price per kind

Uključeno u cijenu

  • Transfer u klimatiziranom vozilu

Ruta

Ā Dođite opušteni u Hurgadu i iskoristite transfer do aerodroma do hotela Makadi Bay . Ukrcajte se u klimatizovano vozilo i stignite na odredište u udobnosti i brzini. Uštedite sebi muke oko traženja taksija. Možete uživati u opuštenom i udobnom transferu od aerodroma Hurgada do zaliva Makadi. Rezervišite privatnu limuzinu ili kombi i brzo stignite u Makadi Bay.

Vaš vozač će vas dočekati na aerodromu sa tablom sa vašim imenom i odvesti vas do vašeg hotela. Ukrcajte se u klimatizirano vozilo i započnite svoj boravak ili odmor u Makadi Bayu s udobnošću i bezbrigom. Brzinu odredite sami.

Transfer iz Hurgade do Makadi Bay & Sahl Hasheesh

moć vozilo Cijena
od 1 do 4 osobe taksi 10 eura - cijena po vozilu
od 5 do 8 osoba minivan Cijena po vozilu 15 eura
od 9 do 15 osoba podmetači Cijena po vozilu 20 eura
Od 15 do 30 osoba bus Cijena po vozilu 55 eura

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati