Transfer od aerodroma Hurgada do El Goune

Odrasli
3.00
Ljubazno
2.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
  • Take away service
  • Dostupnost :
  • Pokupiti:
  • Povratak:
Transfer od aerodroma Hurgada do El Goune. Rado ćemo organizirati Vaš transfer od aerodroma do kite stanice ili hotela El Gouna. Bićete pokupljeni na aerodromu u Hurgadi i odvezeni do vašeg smeštaja u El Gouni u udobnoj limuzini ili kombiju. .

Cijene

Price per Person
  • 3.00 Price per Odrasli
  • 2.00 Price per Ljubazno

Uključeno u cijenu

  • brzo i direktno do Vašeg odredišta
  • idealan za porodice sa decom. Vrlo pristupačne cijene

Ruta

Transfer do aerodroma Hurgada, taksi, limuzina do hotela El Gouna. Tražite li jeftine transfere do aerodroma El Gouna , transfere, privatne taksije, limuzine do centra grada ili direktno do vašeg hotela? Rezervirajte obilazak Egipta nudi odlične cijene Transferi do aerodroma u Hurgadi i El gouna , privatni taksi, usluge limuzina, Book Tour Egypt Usluga je brza, laka, pouzdana i po niskoj cijeni. Po dolasku dočekat će vas naš vozač/predstavnik sa tablom s vašim imenom i pomoći će vam sa prtljagom i otpratiti vas do vozila koje vas čeka da na najbrži i najlakši način odvede do vašeg odredišta pod nazivom Recite nam svoj broj leta, vrijeme vašeg dolaska i ono što vi lično imate za vaše praznične želje, mi ćemo se pobrinuti za transfer od i do aerodroma Hurghada za vas, čak i ako niste izvršili nikakve hotelske rezervacije ili izlete kod nas. Naš cilj je pružiti dobru uslugu i prve utiske o El Gouni kako bi vaš odmor bio savršen i jednostavno uživali u vremenu po dolasku u El Gounu .

Vrijeme vožnje od Hurgade do El Goune je oko 30 minuta. Transfer do aerodroma. Sa zadovoljstvom organiziramo Vaš transfer od aerodroma do kite stanice.

Â

moć

AA vozilo Cijena
od 1 do 4 osobe taksi 10 eura - cijena po vozilu
od 5 do 8 osoba minivan 15 eura - cijena po vozilu
od 9 do 15 osoba podmetači Cijena vozila 20 eura
Od 15 do 30 osoba bus 55 eura - cijena po vozilu

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati