WiFi uređaj modem sa hotspotom Sharm El Sheikh, besplatan WiFi pristup

sedmica
20.00
2 sedmican
25.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
  • Take away service
  • Dostupnost :
  • Pokupiti:
  • Povratak:
Kod nas su cijene interneta (sa prijenosnim hotspotom) mnogo jeftinije nego u hotelima Šarm el Šeika. Kod nas imate priliku da koristite internet po odličnoj cijeni i većoj brzini. Internet je dostupan bilo kada i bilo gdje. Koristite Skype za kućne pozive. To je mnogo jeftinije od korištenja mobilnog telefona. Dakle, ne morate brinuti o visokim cijenama rominga.

Cijene

Price per Person
  • 20.00 Price per sedmica
  • 25.00 Price per 2 sedmican

Ruta

Sada možete rezervirati jeftinu internetsku vezu putem W-Lan pristupa, Wi-Fi uređaja-modema sa pristupnom tačkom u svim hotelima i odmaralištima hotela Sharm El Sheikh putem book-tour-egypt.

Cijene interneta (sa prijenosnim hotspotom, wifi pristupom, wifi uređajem) su ovdje mnogo jeftinije nego u hotelima u Šarm el Šeiku. Kod nas imate priliku da koristite internet po razumnoj cijeni i većoj brzini. Internet je dostupan bilo kada i bilo gdje. Koristite Skype za upućivanje poziva kući. To je mnogo jeftinije od korištenja mobilnog telefona. Dakle, ne morate da se nosite sa visokim cenama rominga.

Zašto biste trebali rezervirati Hot Spot Modem - Wifi pristup, Wifi Device Modem na Book Tour Egiptu?

1. Bez visokih troškova rominga jer se sve može obaviti preko interneta

2. Ne ovisite o recepciji hotela gdje ima mnogo ljudi i WiFi signal je spor

3. 24-satni pristup internetu bez obzira kada i gdje

1 sedmica je 20 eura / 2 sedmice 30 eura Mi ćemo dostaviti uređaj prema zahtjevu i preuzeti ga u vašem hotelu na dan vašeg odlaska. Potreban je depozit od 50 eura, koji ćete dobiti nazad na dan odlaska kada vratite uređaj. Besplatna dostava i preuzimanje za sve hotele u Šarm el Šeiku.

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati