Transfer od aerodroma u Hurgadi i taksi do Safage ili Soma Baya

Odrasli
4.00
kind
2.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
  • Take away service
  • Dostupnost :
  • Pokupiti:
  • Povratak:
Transfer od aerodroma u Hurgadi i taksi do Safage ili Soma Baya. Hotelski transfer do aerodroma Hurgada, golf, rent-a-car.

Cijene

Price per Person
  • 4.00 Price per Odrasli
  • 2.00 Price per kind

Uključeno u cijenu

  • brzo i direktno do Vašeg odredišta
  • idealan za porodice sa decom
  • Vrlo pristupačne cijene aerodromskih transfera u klimatiziranom automobilu
  • od aerodroma u Hurgadi do vašeg hotela

Ruta

Rezervišite transfer za obilazak Egipta sa udobnim i čistim vozilom do 8 osoba, mi ćemo vas pokupiti sa aerodroma i odvesti do vašeg hotela u Safagi ili Soma Bay.

Transfer od aerodroma hurgada do safaga ili transfer od safage do aerodroma hurghada je sa udobnim i čistim vozilom do 9 osoba, mi ćemo vas pokupiti sa aerodroma i odvesti do vašeg hotela u safagi ili od safage do aerodroma hurghada. Vozilo je klimatizovano i udobno tako da svoj odmor možete započeti vozeći svojom brzinom.Naš turistički vodič u Hurgadi Vam stoji na raspolaganju sve vreme . Transfer sa aerodroma od Hurgade do safage i transfer od Safage do aerodroma u Hurgadi.

Â

 vozilo Cijena
od 1 do 4 osobe taksi 10 eura - cijena po vozilu
od 5 do 8 osoba minivan Cijena po vozilu 15 eura
od 9 do 15 osoba podmetači Cijena po vozilu 20 eura
Od 15 do 30 osoba bus Cijena po vozilu 55 eura

Bilo sa shuttle busom, privatnim automobilom ili minibusom, uz jeftine aerodromske transfere u Hurgadi naći ćete pravi shuttle od aerodroma do hotela za odmor ili do vašeg broda za krstarenje. Rezervišite svoj aerodromski transfer unapred umesto da unajmite automobil ili taksi na licu mesta i započnite svoj odmor uz udobnost ekskluzivne usluge transfera.Naši jeftini aerodromski transferi u Hurgadi su non-stop i ekskluzivni su za vašu rezervaciju.

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati