Privatni transfer od hotela Sharm El Sheikh do aerodroma Sharm El Sheikh

Odrasli
2.00
kinder
1.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
  • Take away service
  • Dostupnost :
  • Pokupiti:
  • Povratak:
Privatni transfer od hotela Sharm El Sheikh do aerodroma Sharm El Sheikh. Transferi na povratno putovanje iz Sharm el Sheika Isto vrijedi i za vaše povratno putovanje. Da ne biste morali gubiti te dragocjene sate na odmoru organiziranjem taksija ili, ako putujete s porodicom, minibusa koji će vas od hotela odvesti do aerodroma, možete birati unaprijed iz ponude Book Tour Egypt Rezervišite odgovarajući transfer za Egipat. I u ovom slučaju možete rezervisati transfer iz Šarm el Šeika, koji će vas od hotela odvesti do međunarodnog aerodroma Šarm el Šeik. Na Book Tour Egypt imate izbor da li želite da vozite samo jednom rutom ili želite da iskoristite jednu od naših ponuda na povratku.

Cijene

Price per Person
  • 2.00 Price per Odrasli
  • 1.00 Price per kinder

Uključeno u cijenu

  • Transfer do aerodroma u klimatiziranom automobilu

Nije uključeno u cijenu

  • Viza za ulazak u Egipat

Ruta

Privatni transfer od hotela Sharm El Sheikh do aerodroma Sharm El Sheikh. Transferi za povratno putovanje iz Sharm el Sheika Isto vrijedi i za vaše povratno putovanje. Kako ne biste morali gubiti dragocjene sate na odmor dogovarajući taksi ili, ako putujete s porodicom, minibus koji će vas od hotela odvesti do aerodroma, možete rezervirati unaprijed iz knjige ponuda Book Tour Egypt odgovarajući transfer u Egipat. Također u ovom slučaju možete rezervirati transfer Sharm el Sheik gdje ćete biti prevezeni od hotela do međunarodnog aerodroma Sharm el Sheik. Uz Book Tour Egypt imate izbor da li želite da vas voze samo u jednom pravcu ili želite da iskoristite jednu od naših ponuda za povratno putovanje.
Privatni transfer od hotela Sharm El Sheikh do aerodroma Sharm El Sheikh. Prilikom rezervacije, molimo vas da nam unaprijed dostavite podatke o vašem letu i informacije o hotelu u Sharm El Sheikh.

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati