Privatni transfer od aerodroma Sharm El Sheikh do hotela Sharm El Sheikh

Odrasli
2.00
djeca
0.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
  • Take away service
  • Dostupnost :
  • Pokupiti:
  • Povratak:
Privatni transfer od aerodroma Sharm el Sheikh do hotela Sharm el Sheikh, uštedite vrijeme i novac po dolasku u Sharm el Sheikh i učinite putovanje do vašeg hotela u Šarmu lakim. Rezervišite privatni transfer od aerodroma Sharm el Sheikh do vašeg hotela u Sharm El Sheikh online danas.

Cijene

Price per Person
  • 2.00 Price per Odrasli
  • 0.00 Price per djeca

Uključeno u cijenu

  • Transfer do aerodroma u klimatiziranom automobilu od aerodroma Sharm El Sheikh do vašeg hotela u Sharm El Sheikh (jedan smjer)

Nije uključeno u cijenu

  • Viza za ulazak u Egipat

Ruta

Smjernice od međunarodnog aerodroma Sharm el Sheikh do vašeg hotela u Sharm el Sheikh. Usluga transfera dostupna je 24 sata dnevno, svaki dan. Ovo je privatni transfer. Nudimo vam uslugu privatnog aerodromskog transfera sa međunarodnog aerodroma Šarm El Šeik za klijente koji cene udobnost, bezbednost, brzinu i efikasnost bilo da putuju u Šarm el Šeik zbog posla ili zadovoljstva. Po dolasku dočekat će vas naš vozač/predstavnik sa tablom s vašim imenom i pomoći će vam sa prtljagom i otpratiti vas do vozila koje vas čeka kako bi vas na najbrži i najlakši način odvezli do vašeg odredišta. Kako bismo osigurali vašu sigurnost, pažljivo biramo samo najiskusnije i najpouzdanije provajdere u svakom gradu. Prilikom rezervacije, molimo vas da nam unaprijed dostavite podatke o vašem letu i informacije o hotelu u Sharm El Sheikh.
Sharm El Sheikh hoteli Cijene po osobi Book
Od 1 do 2 osobe 4 eura po osobi putovanje
Od 3 do 4 osobe 3 eura po osobi Egipat
od 5 do 8 osoba 2 eura po osobi HRG
Nabq Bay; Namma Bay Hoteli Cijene po osobi SSH
od 1 do 2 osoba 4 eura po osobi
Od 3 do 4 osobe 3 eura po osobi
od 4 do 9 osoba 2 eura po osobi
Hadabet Om El Seed; Ras Om El Seed Hoteli Cijene po osobi
Od 1 do 2 osobe 4 eura po osobi
od 3 do 4 osobe 3 eura po osobi
od 5 do 9 osoba 2 eura po osobi
Ras Nusrani - hoteli u zaljevu Sharks Cijene po osobi
od 1 do 2 osobe 4 eura po osobi
od 3 do 9 osoba 2 eura po osobi
Svi hoteli u Sharm El Sheikh Rezerviraj Tour Egypt t
od 1 do 9 osoba 8 eura po transferu po automobilu

Transfer do aerodroma Sharm El Sheikh

Privatni transfer od aerodroma Sharm El Sheikh do hotela Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati