Quad safari 3 sata kroz pustinju od luke Safaga ili hotela

Odrasli
16.00
Ljubazno
10.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
 • Take away service
 • Dostupnost : Dnevno
 • Pokupiti: 8 sati
 • Povratak: 12 sati
Quad safari 3 sata kroz pustinju od luke Safaga ili hotela. Čak i sa quadom "doživite" pustinjski teren, jahanje kamile i posjeta Beduienendorfu. Čista zabava i avantura!

Cijene

Price per Person
 • 16.00 Price per Odrasli
 • 10.00 Price per Ljubazno

Uključeno u cijenu

 • vožnje quad
 • Nargila i čaj
 • Jahanje kamila

Nije uključeno u cijenu

 • Svi dodaci koji nisu navedeni u programu
 • Doplata za transfer 5 eura po odrasloj osobi i 3 eura po djetetu

Ruta

Iz vašeg hotela u Soma Bayu, Safagi ili po dolasku u luku Safaga će vas pokupiti turistički vodič koji govori njemački jezik i odvesti na mjesto okupljanja quad-a. Tamo birate svoj quad i vozite svoje prve krugove u razgraničenom području. Vožnja quad-a je laka! Svi četvorci imaju automatski mjenjač, tako da sve što trebate učiniti je ubrzati i kočiti. Kada svi budu sigurni na svom quad-u, idemo u pustinju blizu Hurgade! Doživite ovaj sjajan osjećaj avanture! Nakon otprilike sat vremena vožnje kroz pustinju, naići ćete na malu beduinsku stanicu, gdje će vas sačekati jak crni čaj koji je tipičan za ovu zemlju. Ako želite, možete popušiti lulu za vodu (šišu) ili se provozati na kamili.

Zatim putujte 40 kilometara do obližnjeg beduinskog sela. Prvo vozite 50 minuta quad biciklom prije povratka u luku safaga ili hotele.

dragi gosti
Nije preporučljivo kupovati DVD ili fotografije na quad safariju ili na izletima brodom jer je kvalitet uglavnom loš i zato ga ne nudimo. To je samo obavijest da se izbjegne žalba.

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati