Safari park Sahara iz luke Safaga ili hotela (džip safari, vožnja quad-om, jahanje kamila, predstava, promatranje zvijezda i beduinska večera)

Odrasli
20.00
Ljubazno
10.00
Odaberite datum putovanja
Unesite ukupan broj putnika
Posalji zahtjev
 • Take away service
 • Dostupnost : Dnevno
 • Pokupiti: 11.45 sati
 • Povratak: 18:45
Doživite tišinu pustinje i jedinstveno zvjezdano nebo, kojem se samo na ovoj hemisferi može diviti, i pustite ga da utone. Steknite uvid u svakodnevni život u beduinskom selu. Vozeći quad bicikl pola sata i prateći zvijezde i galaksije kroz kompjuterski kontrolirani teleskop, to ne smijete propustiti!

Cijene

Price per Person
 • 20.00 Price per Odrasli
 • 10.00 Price per Ljubazno

Uključeno u cijenu

 • večera
 • Quad ride
 • Jahanje kamila i promatranje zvijezda.

Nije uključeno u cijenu

 • Savjet
 • Doplata za transfer 7,5 eura po odrasloj osobi i 3 eura po djetetu
 • Svi dodaci koji nisu navedeni u programu

Ponesite sa sobom

 • Kamera
 • Topla odeća zimi
 • Lagana odjeća ljeti
 • sunčane naočale
 • Čvrste cipele
 • Pokrivala za glavu

Ruta

Svako ko je iskusio pustinju u večernjim satima, zadivi se njenom zadivljujućom tišinom i očaravajućim zvjezdanim nebom, što je posebno jasno u ovoj kućnoj sferi. Ovaj izlet vodi vas kroz neplodnu pustinju uz posjetu beduinskom selu. Kompjuterski kontrolisanim teleskopom prikazuju se jučerašnji dan i galaksije. Oni također mogu voziti quad po pola sata

Oko 12:00 popodne naš vodič će vas pokupiti iz vašeg hotela ili (iz luke Safaga) i voziti se 30 minuta džipom do Quad stanice usred pustinje.

Opis A

Quad safaga luka ili Soma Bay 90 minuta, jahanje kamila i orijentalna večera.

Naš turistički vodič će vas pokupiti sa klimatizovanim džipom u hotelu u Safagi ili luci Safaga i odvesti se u pustinju gde možete jesti i piti, dobiti pregled dana i upoznati beduine. Doživite uzbudljivu vožnju na quad-u, jašite kamilu. Vozite se džipom do beduinskog sela i posmatrajte svakodnevni život pustinjskih ljudi. Nakon zalaska sunca uživajte u ukusnom egipatskom švedskom stolu i veselite se orijentalnoj predstavi za zabavu.

Opis B

Vožnja četvercima Safaga ili u luci Safaga 40 minuta + 10 minuta kolica, džip safari, vožnja kamilama, gledanje zvijezda i večera.

Od hotela u Safagi ili u luci Safga će vas pokupiti džip i odvesti do stanice za quad. Tamo ćete dobiti sveobuhvatan uvod i podijeljen u grupe. Odatle idete na jednosatnu vožnju džipom kroz pustinju do beduinskog sela. Uživajte u vožnji quad biciklom kroz očaravajući pustinjski krajolik Hurgade, a zatim gledajte kako sunce zalazi iznad planina – fantastičan prizor. Također ćete posjetiti beduinsko selo. Zatim jašete na leđima deve oko 5 minuta i onda se smjestite uz ukusan roštilj. Sjajna orijentalna predstava će vas zabaviti Gledanje zvijezda pod vedrim zvjezdanim nebom: zatim sami promatrajte zvijezde kroz veliki teleskop. Fotografiju možete snimiti i teleskopom. Zatim vožnja do zaliva Makadi ili Sahl Hasheesh-a i transfer do rezerviranog hotela.Ovaj izlet se može rezervirati u različito doba dana i po različitim cijenama: od 11 do 18:30 otprilike

dragi gosti
Nije preporučljivo kupovati DVD ili fotografije na quad safariju ili na izletima brodom jer je kvalitet uglavnom loš i zato ga ne nudimo. To je samo obavijest da se izbjegne žalba.

Reviews (0 Reviews)

Kako rezervišete?

Kako možete rezervisati? Vaša pitanja / nedoumice su nam veoma važne. Stoga nas u hitnim slučajevima možete kontaktirati i putem telefona na broj mobilnog 00201000835673 (moguće su i WhatsApp i Viber poruke) "skoro" 24 sata ili direktnom poštom na info@book-tour-egypt.com .... Popunite podatke na stranici "Rezerviraj sada", pošaljite nam e-mail ili pozovite 00201000835673. Zatim ćemo dogovoriti odgovarajući termin sa našim turističkim vodičem u vašem hotelu. Nakon vašeg dolaska dočekat će vas i dati vam dodatne informacije o izletu koji ste rezervirali, odgovoriti na vaša p... ...Nastavi čitati

Kako plaćate?

Možete prenijeti cijeli iznos ili depozit putem vaše banke na naš račun ili platiti gotovinom na licu mjesta u Egiptu. Kada stignete u Egipat, naš turistički vodič će vas posjetiti u hotelu, preuzeti novac ili stanje i dati vam račun Nudimo pet opcija: - Preko vaše banke možete prenijeti cijeli iznos ili depozit na naš račun - Transfer punog ili djelomičnog iznosa kao depozit. Plaćanje putem PayPal-a (moguće povezano s naknadama) Plaćanje našem zaposleniku na aerodromu u gotovini Plaćanje manjih izleta (safari, snorkeling izleti) vrši se u većini slučajeva na dan izleta (posebno ako je rezerva... ...Nastavi čitati